Informació i ajuda

Des d’aquí pots gestionar el teu compte de panelista, veure les enquestes que has contestat i les que pots completar quan vulguis. A més, pots consultar els recompte de punts acumulats i calcular quants en pots aconseguir responent noves enquestes. També pots revisar el catàleg de premis. Respon, opina i sigues protagonista dels canvis mentre guanyes premis. Quan vulguis i des d’on vulguis!

Preguntes freqüents
Tinc l’obligació de contestar totes les enquestes que m'arribin per correu electrònic?

No, com a panelista pots decidir en tot moment el grau de participació al PARS. Pots respondre les enquestes que vulguis en funció de la teva disponibilitat o interès.

Puc contestar des del mòbil i des de l’ordinador?

Sí, el lloc web del PARS està habilitat de manera que es pot fer servir tant des de dispositius mòbils com des d'una tauleta o un ordinador. Aconsellem respondre les enquestes des de casa i utilitzant el 3G, 4G o 5G.

Puc canviar alguna resposta de les enquestes un cop les he enviat?

Un cop enviades les respostes no es poden canviar. Pots prendre’t el temps que necessitis per completar cada enquesta. Una bona pràctica pot ser revisar les respostes abans d’enviar-les.

Quin tractament es fa de la informació que proporciono a l'enquesta?

Les dades personals només serveixen per seleccionar quines enquestes se t’envien. La informació que proporciones, com a panelista, en les teves respostes a les enquestes forma part del total de la informació que aporten globalment tots els panelistes, i es tracta en conjunt per extreure’n conclusions.

La privacitat de les meves dades està garantida?

Sí, en tot moment està garantida. El PARS compta amb un servei legal especialitzat en aquest àmbit per vetllar en tot moment per la privacitat de les dades que aporta el panelista, en funció de les lleis vigents a nivell nacional i internacional.

Puc canviar la informació que vaig donar el dia que em vaig registrar?

Sí, des del teu compte de panelista pots gestionar les teves dades personals.

Puc demanar a amics i familiars que es registrin al PARS?

Per descomptat! Com més panelistes hi hagi registrats al PARS, més valor tindran els resultats de les enquestes que s’elaborin. Així que, no ho dubtis: demana a amics, familiars i coneguts que s’hi apuntin i ampliem la xarxa d’opinadors.

Puc gestionar els punts acumulats com vulgui i demanar els incentius quan a mi m'interessi?

Sí, pots contestar les enquestes en funció de les temàtiques que més t’interessin però també d’acord amb els punts amb què es gratifica cada enquesta. Tu decideixes quan i quants punts acumules per després bescanviar-los per premis.

Em puc donar de baixa quan vulgui?

Sí, sempre que vulguis et pots donar de baixa des de la teva àrea privada. I si t’ho repenses, pots tornar, també, sempre que vulguis.